Poštovani posjetitelji Internet stranica Udruge InMeGo, Ovo su naše stranice na kojima možete pronači sve informacije vezane za našu Udrugu.

Autorska prava
Tekst, ilustracije, grafički materijali, zvukovi, animacije i video snimke te njihov raspored na internetskim stranicama Udruge InMeGo  zaštićeni su autorskim pravima i drugim pravima intelektualnog vlasništva kao i pravima koja proizlaze iz korporativnog prava.
Sadržaj ovih internetskih stranica nije dozvoljeno kopirati, distribuirati, mijenjati ni stavljati na raspolaganje trećim osobama radi korištenja u komercijalne i druge svrhe. Neke ilustracije na internetskoj stranici dodatno su zaštićene autorskim i drugim pravima intelektualnog vlasništva trećih osoba.

Odricanje od odgovornosti
Udruga InMeGo nastoji što je moguće više osigurati točnost i ažurnost preporuka i informacija koje se pojavljuju na internetskoj stranici. Udruga InMeGo ne preuzima nikakve odgovornosti niti jamči da su informacije uvijek najnovije, točne i/ili potpune.

Udruga InMeGo nije odgovorna za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz uporabe ili neuporabe danih informacija, uključujući štetu koju prouzrokuje pristup ili snimanje podataka, računalnih virusa ili instalacija i uporaba programske opreme.

Poveznice na ovoj internetskoj stranici samo omogućavaju pristup vanjskim internetskim stranicama (vanjski sadržaj). Te poveznice stvorila je Udruga InMeGo prema svojim mogućnostima i s najvećim mogućim mjerama opreza, pri čemu je posebnu pozornost namijenila pouzdanosti vanjskih internetskih stranica te točnosti i zakonitosti njihovog sadržaja.

Budući da je sadržaj internetskih stranica dinamičan i može se u bilo koje vrijeme promijeniti, nije moguće neprestano pratiti sadržaje svih vanjskih internetskih stranica prema kojima Udruga InMeGo održava poveznice. Udruga InMeGo zato izričito odbija bilo kakvu odgovornost za sadržaje vanjskih internetskih stranica čije su poveznice navedene na njenoj internetskoj stranici. Za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz uporabe ili neuporabe vanjskih sadržaja isključivo su odgovorne te internetske stranice.

Naziv udruge: Udruga informatičara, medija i gospodarstvenika InMeGo

Skraćeni naziv: InMeGo

Adresa: Splitska 23

Predsjednik udruge: Davor Čolić

Dopredsjednik udruge: Drago Čolić

Tajnik udruge: Mirela Golub

OIB udruge: 39402213965

Ukoliko imate dodatna pitanja molimo Vas da nas kontaktirate

S poštovanjem!

Udruga InMeGo